عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

بنت: تل‌آویو اجازه هسته‌ای شدن را به ایران نمی‌دهد

بنت: تل‌آویو اجازه هسته‌ای شدن را به ایران نمی‌دهد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا، ضمن اشتباه خواندن بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، مدعی شد تل‌آویو اجازه هسته‌ای شدن را به ایران نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اسرائیلی از گفت‌وگوی «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با هیأتی دوحزبی از اعضای کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا خبر دادند.

خبرنگار نشریه عبری‌زبان «واللانیوز» بامداد پنجشنبه گزارش داد، بنت در گفتگو با این هیأت به سرپرستی «گرگوری میکس» گفت که هرگونه بازگشت آمریکا به برجام به همان شکل قبلی، اشتباه خواهد بود.

بر اساس این گزارش، وی با تکرار ادعا‌های بی‌اساس و تهدید‌های پوشالی علیه جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد: «اسرائیل هرگز اجازه نمی‌دهد ایران به سلاح اتمی دست یابد. در هر صورت، اسرائیل می‌داند چگونه از خود دفاع کند».

شامگاه چهارشنبه نیز پایگاه خبری-تحلیلی «آکسیوس» به نقل از مقام‌های صهیونیستی نوشته بود بنت قصد دارد بازبینی در سیاست‌هایش در قبال ایران را قبل از دیدار با «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به اتمام برساند.

پیش از آن نیز «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه مانع هسته‌ای شدن ایران می‌شوند، مدعی شد تل‌آویو این کار را در زمان و مکان مناسب خود انجام خواهد داد.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی از زمان آغاز به کار در ماه‌های اخیر، تلاش خود را به کار گرفته تا با فرستادن مقام‌های رژیم صهیونیستی به ایالات متحده و دیدار با مقام‌های آمریکایی و کشور‌های امضاکننده برجام، از احیای توافق هسته‌ای ایران جلوگیری کنند./فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار